⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4.9 Stjerner på Facebook ∙ GRATIS Levering over 400,- ∙ 1-2 Dages Levering

Te aften hos VildMedTe.dk

Er du te-drikker eller kunne du tænke dig at blive, eller kunne du blot tænke dig at lave en pige-aften eller anden foreningssammenkomst, så holder vi Te-Aftener/Eftermiddage på adressen Hasselkær 31 i Felsted v. Aabenraa.

Er i en flok på 8-14, som har lyst til at smage en masse forskellig te, så kan i booke en teaften/eftermiddag, hvor vi smager og dufter til et udvalg fra butikken.

Vi smager 2 af hver art te og dufter til 1.

Der bliver serveret hjemmebagt Chia brød m. ost. og noget sødt, eller sandwich hvis det er direkte efter fyraften og dermed aftensmad.

Der er mulighed for at lave forskellige temaer eks.: Jule Te, Ice Tea, Vinter Te, Urte Te og meget mere. Vi har over 120 forskellige slags te, så der er masser af muligheder.

Butikken er åben efter smagningen.

I får en pakke smagsprøver med te med hjem, som i ikke har smagt.

Den som arrangerer får en gave som tak for hjælpen med at indsamle pengene svarende til gebyret for at deltage.

Vi får kun positive tilbagemeldinger på arrangementerne. Har haft Hatte-klub, Erfa grupper, Mødregrupper, Daglejemødre, Sygeplejersker, Husmoderforeninger, Gade/gå klub, Fyraftensmøde m. fl.

Kontakt os for yderligere info og aftale på mail@vildmedte.dk eller tlf. 5180 7623

Pris for deltagelse er 100 kr. , og er du en god ambassadør og har arrangeret flere teaftener, eller skaffet kunder til butikken, så kommer dine gæster med for 75kr. pr. deltager.