Fri fragt ved køb for over 400 kr. til nærmeste GLS pakkeshop eller din arbejdsplads!

Om os

Vi elsker te!

At nyde en kop te kan være meget mere end bare at få stillet tørsten. Roen der sænker sig i kroppen samtidig med at man kan nyde den dejlige smag af en varm kop te på tungen kan få vendt enhver dag til den bedst dag. Og det lever vi for!

Lidt om om os:

VildMedTe har butik og lager i Felsted ved Aabenraa. Tepakning foregår på lageret i Lokalbrugsen i Holbøl.

Vi overtog VildMedTe i 2010 og er i en rivende udvikling. 

Det er vigtigt for os, at der er plads til alle i samfundet, og vi fik i 2016 tildelt CSR prisen af Aabenraa Kommune, som de uddeler til kommunens socialt ansvarlige virksomheder. Vi er næsten 100% CSR. Vi er 5 løn ansatte, hvoraf 3 er ansat i fleksjob, 1 førtidspensionist og en ungarbejder. Lene som til dagligt kører VildMedTe, er selv ansat som fleksjobber, og har fra starten givet rum til dem, som af den ene eller anden grund er røget ud af arbejdsmarkedet. Mange har været i jobprøvning og flere er kommet videre i livet og har fået fast job eller er gået igang med uddannelse.

Vi har mange venner som hjælper os, så grunden til at vi er i den positive udvikling er også fordi vi har så mange, som giver en hånd med. Så rigtig mange er involveret i projektet VildMedTe.dk.

 

Lene
Daglig leder

 

Kim
God ven af huset -  IT supporter

 

Gurli
Veninde - bogholder

 

Flemming
God ven af huset - revisor og ejer