⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 Stjerner på Facebook ∙ GRATIS Levering over 400,- ∙ 1-2 Dages Levering

Handelsbetingelser

Bestilling

Når du handler hos VildMedTe.dk, skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi skal vide hvor vi skal sende varerne hen, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk pr e-mail, og du vil indenfor max 48 timer modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via bankoverførsel, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.

Fortrolighed

Denne tekst beskriver vores politik omkring personlige oplysninger. Ved at besøge VildMedTe.dk, accepterer du ligeledes de metoder, der er beskrevet herunder.

Fortrolighed
VildMedTe.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på VIldMedTe.dk's hjemmeside, kan der automatisk blive registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme, og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker med til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange side ser den besøgende

Forretnings overdragelse:
I takt med udviklingen af vores forretning, vil vi måske købe eller sælge aktiver. I sådanne handler er kundeinformationer normalt en af de overdragne aktiver. Ligeledes, i det usansynlige tilfælde, at VildMedTe.dk, eller væsentlige dele heraf bliver opkøbt, vil kundeinformationerne være en naturlig del af en sådan handel.

Hvilke oplysninger indsamler VildMedTe.dk?
Informationen om kunderne hjælper os med løbende at forbedre din shopping oplevelse hos VildMedTe.dk. Herunder er beskrevet hvilke oplysninger vi indsamler.

Informationer du giver os:
Vi modtager og opbevarer enhver information du direkte afgiver på vores web-site eller anden måde. Du kan frit vælge, at udelade disse informationer, men det vil afskrive dig fra at udnytte mange af vore kunde-services. Vi bruger den information du giver os til bl.a at svare på dine henvendelser, tilpasse fremtidige shopping-besøg til netop dit behov, forbedre vores forretning, og kommunikation med dig.

Automatiske informationer:
Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies," og vi modtager tekniske informationer når din webbroser besøger VildMedTe.dk. Nederst på siden kan du læse mere specifikt, hvilke informationer vi opsamler. En række firmaer tilbyder dig værktøjer til at besøge web-sites anonymt. Det vil, naturligvis, afskære os fra at personificere dine oplevelser hos VildMedTe.dk når vi ikke kan genkende dig, men vi ønsker, at du skal vide, at de findes.

E-mail kommunikation:
Hvis du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve eller anden mail fra os, skal du ind på din egen konto og fravælge nyhedsbreve og adviseringer.

KREDITKORT SIKKERHED:
Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.
Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til Nets.
Når du betaler en ordre med kreditkort, får VildMedTe.dk retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.
Det kan samlet skitseres således:
 

Ordre Hæves Beløb
Komplet Ved afsendelse Hele beløbet
Del-leveret Sidste forsendelse Hele beløbet
Delvis udsolgt * Ved afsendelse Beløbet minus udsolgte linier
Udsolgt Ingen Annulleres

* Du kontaktes inden ordren ekspederes, og har naturligvis mulighed for at annullere hele ordren. 

Betaling

Når du bestiller varer hos VildMedTe.dk, kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel, afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til NETS (tidligere PBS)

Hos VildMedte.dk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort og eDankort, Visa, Visa  Electron, MasterCard, 

Fortrydelsesret

 

Når du handler via VildMedTe.dk, har du 14 dages fortrydelsesret, der løber fra leveringen. Fortrydelsesretten gælder ikke fødevarer. Fortrydelsesretten gælder for tilbehør i ubrudt emballage.

Du betaler selv for returfragten, og har ansvaret for varen under transport.

Tilbagebetaling af dit tilgodehavende sker hurtigst muligt og inden 14 dage, fra vi har dine konto oplysninger.